Alt er mulig! Bergen Fiber

onsdag 20. februar 2019

Bergen Fiber runder 40.000 fiberkunder

Bergen Fiber opplever sterk vekst i antall kunder og rundet 40.000 kunder helt på tampen av 2018.

En glad Line Søfteland ble kunde nr. 40.000 og fikk overrakt blomster og hilsen av prosjektleder Tor Espe i Bergen Fiber.

Line Søfteland, som bor i Sandviken i Hødden-området, fikk installert fiber og Altibox-tjenester fra Bergen Fiber i desember som kunde nr. 40.000.

I forbindelse med utbyggingen i område, har Bergen Fiber gravd ned fiberrør og asfaltert fortauene på nytt. På spørsmål om hvordan det har vært mens Bergen Fiber har bygget ut fiber i området svarer Line følgende:

- Det har ikke vært noe problem at gatene har blitt gravd opp, det har gått smertefritt. Montøren gjorde også en veldig god jobb med selve installasjonen av fiberen. Fortauene har jo også fått ny asfalt, så det ser mye bedre ut nå enn det gjorde før.

Line har nå hatt fiber og Altibox-tjenester fra Bergen Fiber siden desember og har brukt tjenestene en stund nå.

- Jeg har aldri hatt så bra og raskt nett! Tv-tjenestene er også veldig bra, spesielt siden en kan ta opp flere program samtidig og se på programmer via ukesarkivet, sier Line.

- Bergen sentrum og områdene rundt har inntil for et par år siden hatt et dårlig fibertilbud sammenlignet med andre byer. Samtidig er etterspørselen fra kunder som ønsker fibertjenester stor. Det er derfor viktig for byen og regionen at vi fortsetter å bygge og tilby fiber, sier administrerende direktør Tore Nyhammer i Bergen Fiber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar