Alt er mulig! Bergen Fiber

mandag 22. oktober 2018

Pris til Bergen Fiber under Telecom World i Førde 17. oktober

Bergen Fiber vant bransjeprisen Brede Bånd 2018 sammen med Altifiber og BKK Digitek. Prisen ble vunnet i hard konkurranse med et stort felt av dyktige kandidater.
Fra venstre ser vi to av representantene fra juryen Harald Wium Lie og Arne Joramo flankert av Tore Kristoffersen fra Altibox AS, Tore Nyhammer fra Bergen Fiber AS og Erik Korvald fra BKK Digitek AS.

I juryens begrunnelse står det blant annet:

Bergen Fiber / BKK har vært et selskap det frem til nå har vært litt vanskelig å få oversikt over. Selskapsstrukturen har vært komplisert og litt vanskelig å trenge gjennom. Selskapet har i lang tid satset på fiber i en by der det var lite støtte å hente fra kommunen som egentlig ikke forstod vitsen. Ikke en gang eierne synes det å legge fiber var en veldig god idé. I og med at selskapsstrukturen nå er noe enklere å trenge gjennom kan man nå se det arbeidet som er blitt lagt ned og man ser de gode resultatene som selskapet kan vise til, særlig på bedriftssiden. Dette gjør også at det nok blir satsing på fortsatt fiberutbygging i Bergen.

Vi er stolte og ydmyke og feirer med kake:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar