Alt er mulig! Bergen Fiber

mandag 22. oktober 2018

Bergen Fiber forlenger avtalen med Sportklubben Brann

Bergen Fiber forlenger det strategiske samarbeidet med Sportsklubben Brann og blir en av fire Sesongpartnere også i 2019. Selskapet har også via Altibox og alle partnerne forlenget samarbeidet med Norsk Toppfotball om sponsorat av Eliteserien og OBOS-ligaen.

Fra venstre: Leder Ettermarked/markedssjef Karen Solheim Leiknes (Bergen Fiber), adm. dir. Tore Nyhammer (Bergen Fiber), daglig leder Vibeke Johannesen (Brann) og salgssjef bedrift Lars Petter Mongstad (Brann)
- Gjennom disse sponsoratene har vi fått erfart hvilket voldsomt engasjement fotball skaper for både store og små i vår region. Sponsoratene har vært stang inn for Bergen Fiber og Altibox, og derfor ønsker vi å fortsette som sentral samarbeidspartner, sier Tore Nyhammer, administrerende direktør i Bergen Fiber.

- Vi setter stor pris på å ha Bergen Fiber på laget, også til neste år. Selskapet er en offensiv og aktiv partner som bidrar til gjøre totalopplevelsen enda bedre på våre hjemmekamper, sier kommersiell leder Camilla Schütz i Brann.


Andre artikler:
- Altibox forlenger avtale med Norsk Toppfotball

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar