Alt er mulig! Bergen Fiber

torsdag 11. mai 2017

Byen er Bergen..

..og laget er Brann og Bergen Fiber. De neste årene skal vi sammen jobbe mot å hente gullet (og fiberen) hjem.
Av: Frode Ones

 God stemning på Stadion når Bergen Fiber og Brann skal gi fiber og gull til supporterne. Adm. dir. i Bergen Fiber Tore Nyhammer og daglig leder Vibeke Johannesen i Brann.
For kort tid siden ble Altibox hovedsamarbeidspartner til Eliteserien. Som avtalens representanter og med samme nedslagområde, gleder Brann og Bergen Fiber seg til å ta fatt på samarbeidet. De neste årene skal vi hjelpe hverandre mot mål om fiber og gull til supportere og dere i og rundt Bergen. Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen og administrerende direktør i Bergen Fiber, Tore Nyhammer, ser frem til å jobbe sammen.

Smittende engasjement
De to har funnet frem paralleller i verdier og visjon passer godt overens. Ambisjonene og målet skal være luftig. Både Vibeke og Tore har troen på at det er mulig å hjelpe hverandre på veien.
-Det er utrolig viktig for meg at vi bygger klubben basert på verdigrunnlaget vårt – «vi er Brann, Bergens Stolthet» - det er det unike med oss. Og så skal gullet hem - vi vet ikke helt når – men alle små beslutninger vi tar, hver eneste dag, de handler om at gullet skal komme hem, forklarer Vibeke engasjert. Tore ser frem til å se den entusiasmen smitte over.
-Det engasjementet der og det engasjementer du viser, det ønsker vi også å få inn i selskapet hos oss. Å skape et engasjement ikke bare for å levere en eller annen tjeneste, men å virkelig bygge landet så å si, eller bygge Bergen. Vi må vise det samme engasjementet som Brann viser. Så det passer veldig godt!

Klarer seg ikke uten engasjement
-Brann er jo ingenting uten supportere og samarbeidspartnere, og støttespillere. Det er engasjementet rundt som er drivkraften, og selv om en moderne klubber blir store bedrifter etter hvert, med flere hundre millioner i omsetning og mange ansatte osv, så er egentlig den viktigste kapitalen engasjementet. Det er den eneste kapitalen en virkelig ikke klarer seg uten, forklarer Vibeke videre.
Engasjementet er stigende og seertallene har til nå sett en økning fra fjoråret. Fotballen skal ut til folket, og med jevne mellomrom, hver hjemmekamp, kan en se rullerende rundt gressteppet hvem som gir samme folket lynkjapt internett.

Vinn/vinn
-Vi ønsker jo også å bygge engasjementet, og vår livsgjerning skal være å bygge fiber til folket. Vi tror det er like viktig som den gangen de bygget telefon, eller vann, eller strøm – det er litt det samme. Det er det jo vi brenner for hos oss – å gjøre slik at Bergen er en by som har fiber til alle. Vi tror det er fremtiden, forklarer Tore.
Bergen Fiber har satt seg hårete mål, der kvalitet og kvantitet skal gå hånd i hånd. Da må folk vite at i og rundt Bergen er det Bergen Fiber som står for denne kombinasjonen. Det tror vi Brann kan hjelpe oss med.
På Brann sin side tror Vibeke også Bergen Fiber kan hjelpe til på deres banehalvdel.
-Jeg tenker jo at bare det at vi får være en del av deres blogg er jo veldig positivt, det har jo en oppmerksomhetsverdi for vår del. Jeg synes jo at dere også er en stor og sterk merkevare, det er jo en annerkjennelse for oss at dere ønsker å samarbeide med oss, så det har jo virkelig en verdi den veien også, så det er jo en vinn/vinn-situasjon!


-Gjøre hverandre bedre
Avtalen mellom Altibox og Eliteserien varer i utgangspunktet i to år, med opsjon på ett år til.  I tillegg til det rent økonomiske tror Vibeke Altibox-partner Bergen Fiber kan hjelpe også på andre måter.
-Om vi kan hjelpe med at dere kommer nærere deres mål, samtidig som dere hjelper oss å komme nærmere våre mål, så er det jo det som er et godt samarbeid. Det er jo det vi ønsker. En perfekt symbiose – jeg er helt overbevist om at en er sterkere sammen. Vi har så mye vi kan bidra med, og så vet jeg at dere har mye å bidra med også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar