Alt er mulig! Bergen Fiber

mandag 13. mars 2017

Bergen Fiber graver ned fiber i Sandviken - og tar godt vare på kantsteinene.

Bergen Fiber har lagt ned fiberkabler i Mulen og vi er svært nøyd med å legge de fint på plass igjen sier Helge Nord, prosjektleder i Bergen Fiber. - Vi ønsker alltid å forlate et område i samme stand eller bedre enn før graving. Dessverre finnes det ikke alltid penger hos kommunen til å rette opp alle kantsteinene i alle gater, sier Nord.

Fra BA:
Etter at fiberkablene er lagt ned i gaten, er rekken med kantstein fra bruddet i Hilleren igjen kommet på plass. – Har nok sett én og annen av denne typen før, men aldri så mange som her i Gutenbergsveien. Stadig nye ting å oppdage, sier geologen som stadig tar interesserte med på byvandringer. – Nå må jeg kanskje legge en ny vandring – opp her i Mulen for å se på disse sier Øystein J. Jansen til BA. Øystein er pensjonist, amanuensis emeritus ved UiB – og én av få med papirer på å være steingalen.

- Viktig at vi tar vare på kantsteiner som disse i Gutenbergsveien. De er med og forteller en del av Bergen bys historie, påpeker Øystein J. Jansen. (Foto: TOM R. HJERTHOLM)
Les hele artikkelen i BA her

2 kommentarer:

  1. Dette ser supert ut.
    Vi i Rosegrenden gleder oss til dere kommer ned her, for vi har et elendig nett ( 0,4mm kobber ledninger fra sentrallen i Heggebakken).
    Når tid regner dere med å starte i vårt område?
    Terje i Sandviksveien 12. 5036.

    SvarSlett
  2. Hei! Dette er et stykke unna det området vi bygger nå, men vi vil nok komme til deg etter hvert. Vanskelig å love noe tid her, men du vil få melding fra oss når vi starter opp salget. Mvh. Tore Nyhammer

    SvarSlett