Alt er mulig! Bergen Fiber

onsdag 21. februar 2018

Bergen Fiber tegner avtale med Kvam Kraftverk om levering av Altibox i Kvam

Bergen Fiber har tegnet avtale med Kvam Kraftverk om levering av Altibox sine tv- og internett- tjenester i Kvam Herad.

Adm. dir. i Bergen Fiber Tore Nyhammer og adm. dir. i Kvam Kraftverk Arne Tillung er svært fornøyd med den nye avtalen som sikrer innbyggerne i Kvam internett og de nye tv-tjenestene fra Altibox.
Avtalen mellom Kvam Kraftverk og Bergen Fiber sikre innbyggerne i Kvam tilgang til Altibox sine tv- og internett-tjenester.  Altibox sin nye tv-løsning binder hele underholdningsuniverset sammen i én tjeneste. Filmer, tv, opptak, strømmetjenester, radio, apper og alt du kan ønske deg av underholdning, levert sømløst sammen i ett univers: Altibox TV på alle skjermer. 

- Det er svært viktig for oss i Kvam Kraftverk at våre kunder i Kvam kan velge mellom flere tilbydere og dermed skape konkurranse i lokalmarkedet vårt, sier adm. dir. i Kvam Kraftverk Arne Tillung.

- Altibox har hatt de mest fornøyde bredbåndskundene 8 år på rad og det er kjekt at vi nå har fått denne avtalen på plass slik at innbyggerne i Kvam kan få tilgang til de beste internett- og tv-tjenestene, sier adm. dir. i Bergen Fiber Tore Nyhammer.

Om Kvam Kraftverk
Kvam Kraftverk AS startet med bygging av fibernett  i Kvam i 2002. Siden dette har de bygd et omfattende stamlinjenett (hovedveier) med mange tilkoblingspunkt (sentraler) som er utgangspunkt for strekking av fiber til sluttbrukeren. Kvam Kraftverk har brukt en moderne og fremtidsrettet byggemåte og har valgt tekniske løsninger som gir et driftsikkert nett med svært høy kapasitet. Dette sikrer leveranse av de mest krevende og mest moderne tjenestene til brukerne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar