Alt er mulig! Bergen Fiber

mandag 25. september 2017

Bergen Fiber vinner bredbåndsanbud i Lindås

Bergen Fiber har sammen med to andre aktører vunnet anbudskonkurransen om å bygge bredbånd til innbyggerne i Lindås kommune.

Kontrakten er signert og planene klare for storstilt fiberutbygging i Lindås. Her representantene fra Lindås kommune og Bergen Fiber. Leder salg Bergen Fiber Cecilie Heim, rådmann Ørjan Raknes Forthun, adm. dir. Tore Nyhammer og Ole Jakob Aarland som er rådgiver i Lindås kommune.

- Vi har bygget  fiber til mange innbyggere i Lindås allerede og med denne tildelingen vil Lindås kommune bli en av våre viktigste kommuner, sier adm. dir. i Bergen Fiber Tore Nyhammer.
Bergen Fiber vil med dette bygge fiberbredbånd til alle, slik at innbyggerne i kommunen er klar for gigabit samfunnet.

- Det er svært viktig med bredbåndaksess til innbyggerne i kommunen i forhold til dagens behov og ikke minst for de behovene vi ser i fremtiden, uttaler rådmann Raknes Forthun. Og med denne utbyggingen øker dekningsgraden til mer enn 70 prosent.

Du kan lese mer om anbudet på Lindås kommune sine sider her

8 kommentarer:

  1. "Bergen Fiber vil med dette bygge fiberbredbånd til alle"... Vi gleder oss til dere kommer ut til Seim, Vollom, Lygra, Feste, Neset. Når kan vi vente dere?

    SvarSlett
  2. Vi vil starte salgsarbeidet i våre områder i løpet av et par uker.

    Mvh. Tore Nyhammer

    SvarSlett
  3. Hva med å gjøre som dere har lovet på Straume? Tjødnavegen 57 er glemt og ingen tar ansvar! Jeg er LEI av å bruke tid på samtaler som ikke fører til noe. TA SAKEN!!

    SvarSlett
  4. Hei
    Ser ut til at denne saken er løst og at dere vil få leveranse innen kort tid.
    Mvh. Tore Nyhammer

    SvarSlett
  5. Hei.

    Når skal dere leverefiberbredbånd til oss i Kleivdalsvegen 290, 5915 Hjelmås ? Slik at vi kan slippe få Internett via parabol.. Skal alke få så skal vell alle få?

    SvarSlett
  6. Hei, hvorfor legger dere ikke inn til Sauvågen? Mobilløsning fungerer ikke der og det bor folk og der er bedrifter der

    SvarSlett
    Svar
    1. Deler av området ned mot Leknes er allerede utbygget med fiber av en annen aktør enn Bergen Fiber. Vi bygger stadig fiber til nye områder og vil ta kontakt med alle potensielle husstander om dette blir aktuelt.

      Slett